Mekisnek lenni jó!

A KisSzabó Gyorsétterem Kft. a hazai McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. franchise partnere Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyében. A cégünk 1995-ben jött létre, és azóta is töretlen elhivatottsággal és szenvedéllyel üzemeltetjük éttermeinket Nyíregyházán két helyszínen és Kisvárdán.

Munkavállalóink száma évről évre növekszik, jelenleg 200 fő feletti, és még mindig nem állunk le! Folyamatosan keressük új kollégáinkat, olyanokat, akik szeretnének a McDonald’s-hoz és a mi pörgős, vidám csapatunkhoz tartozni. Dolgozhatsz nálunk teljes munkaidőben (heti 40 óra), részmunkaidőben (heti 30 óra), vagy akár diákként is suli mellett (min. heti 24 óra).

Válaszd a hozzád legközelebbi McDonald’s éttermünket, és jelentkezz éttermi munkatársnak. Korrekt bérezéssel, változatos és rugalmas beosztás, biztos és hosszútávú munkahely vár Rád, akár azonnali kezdéssel!

Meki®-s karrieredet támogatjuk, csatlakozz csapatunkhoz!

Jelenleg három éttermet üzemeltetünk Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyében, Nyíregyházán két helyszínen és Kisvárdán.

A nyíregyházi belvárosi étterem megújult külsővel, a digitális fejlődéssel lépést tartva, a “Jövő Élménye” koncepcióval vár mindenkit. A letisztult, modern belsőépítészeti elemekkel kialakított vendégtérben érintőképernyős paneleken, ún. kioszkokon lehet a rendelést leadni, majd a kapott sorszámmal az elkészült ételeket, italokat az átadópultnál átvenni. Folyamatosan megújuló termékkínálatunkban a McReggeli portfolió mellett a gluténmentes szendvicsek bővített választékával várjuk kedves vendégeinket, illetve kávéink laktózmentes vagy növényi tejjel is kérhetők.

A nyíregyházi McDrive éttermünk a gyönyörűen kiépített Bujtosi tó és a tó körüli sétány mellett található és 2023 május hónaptól teljesen megújult külsővel “Jövő Élménye” koncepcióval vár mindenkit és a kávézás szerelmesei a McCafé sütemény- és kávéspecialitásait is megkóstolhatják. Az autóval érkező vendégeink a Drive úton, autójuk kényelméből adhatják le, és vehetik át rendelésüket. Az étterem 40 férőhelyes terasszal, saját parkolóval, biciklitároló helyekkel, gondozott parkkal és a gyermekek számára fenntartott játszótérrel rendelkezik.

A kisvárdai McDonald’s étterem 2022. év elején nyitotta meg kapuit a “Jövő Élménye” étterem koncepciójával. Az új konyhatechnológiának köszönhetően termékeink rendelésre készülnek, és az étteremben elérhető a teljes gluténmentes termékkínálat is. A kávézás szerelmesei a McCafé sütemény- és kávéspecialitásait is megkóstolhatják, és Vendégeink kérhetik kedvenc kávéjukat laktózmentes tejjel, mandulaitallal vagy koffeinmentes változatban is. Autóval érkező vendégeink a Drive úton, az autójuk kényelméből adhatják le és vehetik át rendelésüket.